[Album] M Record CD Vol 03

01 សំណួរស្នេហ៍  ច្រៀងដោយ៖ ភីរ៉ា | DOWNLOAD
02 បើមិនស្មោះសន្យាធ្វើអ្វី  ច្រៀងដោយ៖ កញ្ញា ភីរ៉ា | DOWNLOAD
03 មនុស្សកំណាញ់ ច្រៀងដោយ៖ កញ្ញា តាវ៉ាន់ | DOWNLOAD
04 បាត់បង់មនុស្សក្បត់គ្មានអ្វីត្រូវស្ដាយ - ស៊ីប៊ី ណាតូ | DOWNLOAD
05 មនុស្សកំណាញ់ ច្រៀងដោយ៖ ថៃ សុវណ្ណបុត្រ | DOWNLOAD
06 បើគ្មានគេអាចស្រលាញ់បងទេ_ ច្រៀងដោយ៖ រាជ សុវណ្ណ | DOWNLOAD
07 ពេលដែលគ្មានគេ - ច្រៀង៖ ស៊ីប៊ី ណាតូ | DOWNLOAD
08 ចង់បំភ្លេចអតីត ច្រៀងដោយ, គឹម សុផាន់ | DOWNLOAD
09 កំពតខកស្នេហ៍_ ច្រៀងដោយ៖ រាជ សុវណ្ណ | DOWNLOAD
10 ឧត្ដរមានជ័យ ច្រៀងដោយ- ស៊ីប៊ី ណាតូ | DOWNLOAD
11 សន្យាណា! ច្រៀងដោយ, Dong Heng | DOWNLOAD
12 ឈប់ស្រលាញ់បងទៅបងមនុស្សសាវ៉ា - ច្រៀង៖ ទឹម ផានិត | DOWNLOAD

មើលពីរបៀប ទាញយក - How to Download

Send this page to friends

When you visit, you wanna support our website just "Send this page to friends" it's mean that you help to promote and feel free to do it. Follow copy rights and strongly recommend to buy original CDs from direct Owners.
We try to promote khmer songs to the world, if any productions are not allow please inform us, we will remove their songs from our website.

How Register Ring Back Tune

    🎼Smart Tune: ចុច*855*Code# 📞រួចចុចបញ្ចូន
    🎼Cellcard Calltune: ចុច #2727#Code# 📞រួចចុចបញ្ចូន
    🎼Metfone Imuzik: ចុច*1772*Code#📞 រួចចុចបញ្ចូន