[Album] RHM CD Vol 558

RHM CD Vol 558

1. យើងខ្លាចបាត់បង់គេ តែគេមិនខ្លាចបាត់បង់យើង - វី​ ឌីណែត | Download
2. មើលថែគេឱ្យល្អណាប្តី - សួស វីហ្សា | Download
3. ហេតុអ្វីអូនក្រមុំមិនមែនអូន - វី​ ឌីណែត | Download
4. ម្មាក់នោះឈ្មោះឯកា - Ema | Download
5. ចង់បានភាពកក់ក្តៅពីបង - កៀត សុវណ្ណឡាង | Download
6. ម្នាក់នោះគឺបង ដែលអូនចង់រៀបការ - វី​ ឌីណែត | Download
7. ជ្រុលស្រលាញ់ - ឈិត សុវណ្ណបញ្ញា | Download
8. បេះដូងទន្សោយ - សួស វីហ្សា | Download
9. ស្នេហាយើងកើតចេញពីការតស៊ូ - កៀត សុវណ្ណឡាង | Download
10. មួយលានក្បត់ មួយលានសន្យា - ឈិត សុវណ្ណបញ្ញា | Download
11. មនុស្សដូងបងសល់ប៉ុន្មាននាក់ទៀត - Ema | Download

មើលពីរបៀប ទាញយក - How to Download

Send this page to friends

When you visit, you wanna support our website just "Send this page to friends" it's mean that you help to promote and feel free to do it. Follow copy rights and strongly recommend to buy original CDs from direct Owners.
We try to promote khmer songs to the world, if any productions are not allow please inform us, we will remove their songs from our website.

How Register Ring Back Tune

    🎼Smart Tune: ចុច*855*Code# 📞រួចចុចបញ្ចូន
    🎼Cellcard Calltune: ចុច #2727#Code# 📞រួចចុចបញ្ចូន
    🎼Metfone Imuzik: ចុច*1772*Code#📞 រួចចុចបញ្ចូន